Ontmoeten in bijzondere tijden, haal de meest kwetsbare groep uit isolement

Momenteel leven we in een tijd waarin contact met naasten niet meer vanzelfsprekend is. Hierbij moeten we de meest kwetsbare groepen uit de samenleving beschermen. Voor deze groepen wordt contact met hun naasten nóg verder bemoeilijkt. Eenzaamheid ligt daarbij op de loer. De BABBELTENT biedt hierin de oplossing! 

Een compleet veilige, BABBELTENT (in huiskamer-stijl), een online reserveringsysteem & eventueel inzet van coördinator en vaste service-gerichte gezichten =  mogelijkheid tot compleet ontzorgen voor de zorg!

 

In razend tempo hebben we samen met onze partners een concept ontwikkeld waarbij de mogelijkheid ontstaat om ouderen en kwetsbaren in de samenleving weer bezoek te kunnen laten ontvangen. Alles om een sociaal isolement te voorkomen.

Via de website bezoekdezorg.nl kunnen familie, vrienden en bekenden een fysiek bezoek plannen bij een zorgcentrum of instelling. De kwetsbare uit het zorgcentrum kunnen vanuit de instelling naar onze BABBELTENT worden gebracht waarbij men in een geheel afgesloten ruimte kan plaatsnemen. Voorzien van een eigen airco wordt voorkomen dat luchtstromen vermengen met het bezoek waardoor eventuele besmetting volledig wordt bepekt. Het audiosysteem zorgt ervoor dat aan beide kanten van het glas het gevoel ontstaat dat men in dezelfde ruimte aanwezig is. 

Aan alles is gedacht! Wij doen waar wij goed in zijn, het faciliteren en organiseren van de bezoeken, inclusief schoonmaak en facilitaire ongemakken wegnemen. De zorg kan doen waar zij goed in zijn, doorgaan met zorgen, wij ontzorgen de zorg!

Dé BABBELTENT

Samen met onze partner Intertent plaatsen we een weersbestendige tent voorzien van airco, fraai interieur en audiovisuele middelen waardoor een huiskamersetting ontstaat. Even bijkletsen met naasten en geliefden is ineens dichterbij dan ooit. Alle informatie over onze BABBELTENT is terug te lezen in onderstaande factsheet. 

RESERVERINGEN

We ontzorgen de zorg! Zo ook het reserveringsproces. Samen met onze partner Nostium ontwikkelde wij een online en mobile reserveringsplatform waarbij familie en naasten eenvoudige een bezoek kunnen plannen op de zorglocatie! Wil je weten hoe dit eruit ziet? Bekijk de factsheet. 

CAPACITEIT

De druk op zorgpersoneel is hoog. Tijd voor een praatje is er vaak niet bij in deze tijden. Wij zorgen ervoor dat de bewoners toch bezoek kunnen ontvangen waarbij de zorgverleners de handen aan het bed kunnen houden. Wij ontvangen de gasten, begeleiden de gasten en zorgen voor een passend schema. Bijgevoegde factsheet geeft inzicht in de mogelijke planning. 

Geïnteresseerd in ons concept? Neem contact met ons op!

CONTACT

Visit us at

Nassausingel 26, gebouw i 

4811DG Breda

T: +31 76 76 32 700

Making thoughts happen
 

Wij hebben samen met VeldBerg Events een job event voor het onderwijs georganiseerd in de Koepel in Breda. Terwijl de beschikbare tijd uitermate beperkt was is het project van concept tot uitvoering uitstekend door hen begeleid. De kwaliteit van het event en de reacties van de bezoekers waren gewoonweg super. In de toekomst gaan we vol vertrouwen weer de samenwerking met elkaar aan!

 

Xander de Lugt - Flexwijs

"Op 12 en 13 mei was ons trouwweekend! VeldBerg Events heeft in de rol van eventmanager en ceremoniemeester ons de touwtjes uit handen genomen. Meedenken in het voortraject, contacten met leveranciers maar vooral: regie op de beide dagen. We hebben ons geen seconde bezig gehouden met ook maar iets wat op organiseren leek. Het was het mooiste cadeau dat we hadden kunnen krijgen - naast natuurlijk het ‘ja-woord’ ;-) - ultiem genieten van alle liefde!"

Esther Menkveld

De samenwerking met VeldBerg Events voor de organisatie van ons 100% Levenslang Festival was een succes! Zij zijn een professionele en betrouwbare partner voor ons geweest.

Fanny Fleuren - Careflex Zorg Groep

VeldBerg Events