top of page
Bezoekersruimte%20Babbeltent_edited.jpg
VeldBerg logo OP ZWART transparante-acht
logo.png
logo.png

Ontmoeten in bijzondere tijden, haal de meest kwetsbare groep uit isolement

Momenteel leven we in een tijd waarin contact met naasten niet meer vanzelfsprekend is. Hierbij moeten we de meest kwetsbare groepen uit de samenleving beschermen. Voor deze groepen wordt contact met hun naasten nóg verder bemoeilijkt. Eenzaamheid ligt daarbij op de loer. De BABBELTENT biedt hierin de oplossing! 

Een compleet veilige, BABBELTENT (in huiskamer-stijl), een online reserveringsysteem & eventueel inzet van coördinator en vaste service-gerichte gezichten =  mogelijkheid tot compleet ontzorgen voor de zorg!

 

In razend tempo hebben we samen met onze partners een concept ontwikkeld waarbij de mogelijkheid ontstaat om ouderen en kwetsbaren in de samenleving weer bezoek te kunnen laten ontvangen. Alles om een sociaal isolement te voorkomen.

Via de website bezoekdezorg.nl kunnen familie, vrienden en bekenden een fysiek bezoek plannen bij een zorgcentrum of instelling. De kwetsbare uit het zorgcentrum kunnen vanuit de instelling naar onze BABBELTENT worden gebracht waarbij men in een geheel afgesloten ruimte kan plaatsnemen. Voorzien van een eigen airco wordt voorkomen dat luchtstromen vermengen met het bezoek waardoor eventuele besmetting volledig wordt bepekt. Het audiosysteem zorgt ervoor dat aan beide kanten van het glas het gevoel ontstaat dat men in dezelfde ruimte aanwezig is. 

Aan alles is gedacht! Wij doen waar wij goed in zijn, het faciliteren en organiseren van de bezoeken, inclusief schoonmaak en facilitaire ongemakken wegnemen. De zorg kan doen waar zij goed in zijn, doorgaan met zorgen, wij ontzorgen de zorg!

logo.png

Dé BABBELTENT

Samen met onze partner Intertent plaatsen we een weersbestendige tent voorzien van airco, fraai interieur en audiovisuele middelen waardoor een huiskamersetting ontstaat. Even bijkletsen met naasten en geliefden is ineens dichterbij dan ooit. Alle informatie over onze BABBELTENT is terug te lezen in onderstaande factsheet. 

logo.png

RESERVERINGEN

We ontzorgen de zorg! Zo ook het reserveringsproces. Samen met onze partner Nostium ontwikkelde wij een online en mobile reserveringsplatform waarbij familie en naasten eenvoudige een bezoek kunnen plannen op de zorglocatie! Wil je weten hoe dit eruit ziet? Bekijk de factsheet. 

logo.png

CAPACITEIT

De druk op zorgpersoneel is hoog. Tijd voor een praatje is er vaak niet bij in deze tijden. Wij zorgen ervoor dat de bewoners toch bezoek kunnen ontvangen waarbij de zorgverleners de handen aan het bed kunnen houden. Wij ontvangen de gasten, begeleiden de gasten en zorgen voor een passend schema. Bijgevoegde factsheet geeft inzicht in de mogelijke planning. 

Geïnteresseerd in ons concept? Neem contact met ons op!

CONTACT

Visit us at

Nassausingel 26, gebouw i 

4811DG Breda

T: +31 76 76 32 700

Making thoughts happen
VeldBerg groot formaat - beeldmerkje tag

Bedankt voor de inzending! Mocht je spoed hebben kun je bellen met 06-23772940

Anker 1
bottom of page