EVENTS

Vanuit een doelstelling een experience ontwikkelen wat niemand meer vergeet, dat is waar VeldBerg Events goed in is!

Of het nu een intern of extern evenement is, een brandevent, een festival of een publieksevent. Elke vorm van live communicatie ontwikkelen we graag!

INCENTIVES

Het belonen en motiveren van personeel is steeds belangrijker geworden. En terecht, vinden wij bij VeldBerg Events! Wij zien incentives dan ook niet als 'kosten' maar als 'investeringen'  en zetten live communicatie dan ook graag in om het optimale effect te bereiken!

MEETINGS & CONFERENCES

Iets bijzonders maken van jouw meeting of conferentie? Van enkel zenden naar interactie, efficiënte kennisoverdracht en een belevenisvolle bijeenkomst. Wij denken graag mee en ontwikkelen passende concepten waarbij we een experience neer zetten die nooit meer vergeten kan worden!

WEDDINGS & CEREMONIES

De meest memorabele momenten uit het leven moeten met zorg en expertise worden georganiseerd. Wij zetten jouw wensen om in acties en gaan aan de slag om gedenkwaardige momenten, zoals bruiloften, uitvaarten, babyborrels en andere (familie-)bijeenkomsten, tot in de puntjes te verzorgen.

Wij hebben samen met VeldBerg Events een job event voor het onderwijs georganiseerd in de Koepel in Breda. Terwijl de beschikbare tijd uitermate beperkt was is het project van concept tot uitvoering uitstekend door hen begeleid. De kwaliteit van het event en de reacties van de bezoekers waren gewoonweg super. In de toekomst gaan we vol vertrouwen weer de samenwerking met elkaar aan!

 

Xander de Lugt - Flexwijs

"Op 12 en 13 mei was ons trouwweekend! VeldBerg Events heeft in de rol van eventmanager en ceremoniemeester ons de touwtjes uit handen genomen. Meedenken in het voortraject, contacten met leveranciers maar vooral: regie op de beide dagen. We hebben ons geen seconde bezig gehouden met ook maar iets wat op organiseren leek. Het was het mooiste cadeau dat we hadden kunnen krijgen - naast natuurlijk het ‘ja-woord’ ;-) - ultiem genieten van alle liefde!"

Esther Menkveld

De samenwerking met VeldBerg Events voor de organisatie van ons 100% Levenslang Festival was een succes! Zij zijn een professionele en betrouwbare partner voor ons geweest.

Fanny Fleuren - Careflex Zorg Groep

VeldBerg Events